';

Nieuws

Wil je niets missen van het laatste nieuws van De Gieterij en onze partners? Hier lees je het laatste nieuws en blijf je helemaal up to date!

Nieuwjaarsborrel van Appart Media

Het nieuwe jaar werd feestelijk ingeluid in De Gieterij door onze partner Appart Media. Hun relatie en cateringservice Audry’s verzorgde de lunch tijdens deze borrel. Op naar een mooi, succesvol en nieuw jaar vol ontwikkelingen!

Willem Veldman van Stokerij Veldman doet zijn intrede bij De Gieterij

Stokerij Veldman, ook wel bekend in Reuver en omstreken door zijn eigen gemaakte whiskey's en likeuren, doet zijn intrede bij De Gieterij en zal vanuit hier zijn bedrijf verder gaan ontwikkelen en in samenwerking met de andere partijen bij De Gieterij zijn stokerij naar een hoger niveau tillen.

Heemkunde Vereniging doet zijn intrede bij De Gieterij

De afgelopen jaren zijn er in en rondom Reuver heel wat opgravingen verricht. Van oud aardewerk tot diverse oorlogsmaterialen zijn in de rijke Reuverse bodem gevonden. Al deze opgravingen en de bijbehorende presentatie worden volledig georganiseerd door de Heemkunde Vereniging. Deze vereniging zal ook plaats nemen in De Gieterij zodra alle verbouwingen zijn afgerond.

Creatieve verf-sessie Cultuurpad

Op 7 juni kwamen 16 leerlingen van alle basischolen in de gemeente Beesel samen in De Gieterij om uitnodigingen te maken voor de kinderraad. Deze kinderraad is een bijeenkomst welke wordt georganiseerd door Cultuurpad, om samen met kinderen te brainstormen over de verenigingen en hun toekomst.

Gedeputeerde Dhr. Daan Prevoo van de Provincie Limburg bezoekt De Gieterij

Dhr. Daan Prevoo, gedeputeerde van de Provincie Limburg, bracht een bezoek aan De Gieterij. Met de nieuwe regeling rondom asbest is hij op zoek naar locaties die geschikt zijn voor een bijbehorende subsidieregeling. De Gieterij kwam hiervoor in aanmerking en dhr. Prevoo gaf ons handvaten en tips over hoe De Gieterij haar verbouwing verder kan realiseren met de blik op een duurzame toekomst!

De Gieterij als unieke feestlocatie!

Afgelopen september werd het oudste gedeelte van de Gieterij (uit 1948) omgebouwd tot een bijzondere plek voor het vieren van een bruiloft. In samenwerking met Café Ronckenstein en Stevie Licht&Geluid werd de oude bedrijfshal fantastisch ingericht tot een unieke feestlocatie. In de industriële omgeving tussen de oude smeltovens en kraanbanen stonden de gasten te swingen op de hippe beats van de DJ!

Fotoreportage Hazard Care Coatings

De industriële uitstraling van de Gieterij is gebruikt voor een fotoreportage voor de productlancering van Hazard Care Coatings, een verf die power, duurzaamheid en bescherming uitstraalt. Het resultaat mag er zijn! http://hazardcarecoatings.nl/

Duurzaamheidsmarkt ‘De Groene Vogel’

Zondag 29 november heeft ‘de Groene Vogel’ haar duurzaamheidsmarkt georganiseerd bij de Gieterij. De Groene Vogel én lokale ondernemers adviseerden de bezoekers in de laatste energiebesparingsmogelijkheden. De duurzaamheidsmarkt werd zeer goed bezocht en bezoekers waren razend enthousiast over de tips adviezen die ze kregen!

Stoere foto-shoot!

Een vriendinnengroep was op zoek naar een locatie waar ze ‘stoere’ portretfoto’s konden laten maken en kwamen daarbij uit bij de Gieterij. SweetToday Fotografie nam de dames voor de lens met een prachtig resultaat!

Nieuwe brochure ‘Ons Huis’ Reuver

Nieuwe brochure ‘Ons Huis’ Reuver Onze buurman ‘Ons Huis’ heeft haar voorjaarscollectie in de Gieterij gestald voor de fotografie van de nieuwe brochure. Appart media en Ad Eight kwamen vervolgens tot dit fantastische product.

Ook De Groene Vogel start in De Gieterij

Omdat De Gieterij duurzaamheid omarmt, hebben wij De Groene Vogel toe laten treden binnen onze locatie. Dit zal voor alle aanwezige partijen en haar partners de nodige mogelijkheden bieden binnen duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Appart Media neemt intrek in De Gieterij

Appart Media heeft een actieve rol in het totaalconcept van De Gieterij. Naast het ontwikkelen van het concept verzorgen zij ook de communicatie en marketing van De Gieterij. Voor hun een ideale reden om kantoor te krijgen binnen de Gieterij.